Advertentie verwijderd

Appartement Stationsweg in Eindhoven

5611 BZ Eindhoven (Noord-Brabant)

€1.295 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

928199

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

**************** Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Geen huisdieren toegstaan!

Een prachtige 2-slaapkamer appartement van 80m2 op 7e verdieping van een woongebouw naast Eindhoven Centraal Station te huur voor bepaalde periode van max. één jaar van 1 mei 2019 tot 1 mei 2020 . Het appartement is volledige gemeubileerd, met complete moderne keuken, badkamer met bad en douch, wasmachine, double bed, single bed, sofa, massagestoel, robotic stofzuiger enz.

De woning beschikt over een kurkvloer. Verder kan een parkeerhaven gehuurd worden voor een additionele € 100,- per maand.

Het huurprijs is inclusief VVE service kosten, maar exclusief electriciteit, gas, water en internet enz. Er zijn openhuis bezichtingen op woensdag 20 maart en zondag 24 maart van 12.00 tot 15.00uur

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurpijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs kunt u terugvinden op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 12 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen. ****************

Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
243 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Stationsweg Eindhoven

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.295 p/m
Beschikbaar per
Direct