Advertentie verwijderd

Appartement Kastanjelaan in Eindhoven

5616 LH Eindhoven (Noord-Brabant)

€760 Huurprijs p.m.
42 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gemeubileerde appartementen, voor stelletjes of alleenstaanden.

We hebben verschillende appartementen beschikbaar in verschillende groottes en prijzen.

Het monumentale pand van Philips Bedrijfsschool is volledig getransformeerd tot 442 moderne stadslofts. Met de extra opkomende voorzieningen als een gemeenschappelijke wasserette, een dakterras, een binnenplaats en diverse restaurants, bent u verzekerd van een aangenaam verblijf in Eindhoven.

Let op: De wasserette kan al worden gebruikt. Alle andere bovengenoemde faciliteiten zijn momenteel in ontwikkeling. Bewoners van Philips Bedrijfsschool worden door ons op de hoogte gebracht zodra deze voorzieningen zijn voltooid en toegankelijk zijn.

De ruime lofts hebben een industriële uitstraling, met hoge plafonds en grote ramen. Elke woning heeft een eigen keuken en badkamer. Een mezzanine bevindt zich boven de keuken, waardoor de woonruimtes worden uitgebreid met een badkamer en een slaapkamer. De luxe lofts zijn volledig gemeubileerd (excl. linnen).

Belangrijk: Alle woningen hebben een unieke indeling. Het voormalige schoolgebouw is volledig gerenoveerd tot moderne lofts, met behoud van de originele ornamenten. De constructiebalken zijn geïntegreerd in het ontwerp, waardoor de woningen een coole industriële uitstraling hebben. Het is echter mogelijk dat lage constructiebalken zich in de badkamer of slaapkamer van de zolder bevinden (zie foto). We kunnen niet van tevoren weten of een dergelijke constructiebalk zich in de woning bevindt.

Buurt: Philips Bedrijfsschool bevindt zich in het dynamische gebied van Strijp in Eindhoven. Op loopafstand vindt u verschillende winkels, lunch- en dinerhotspots en bioscoop Natlab. Het centrum van Eindhoven ligt op slechts een korte fietstocht. Het gebouw heeft een uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. 5 minuten fietsen naar station Eindhoven Slechts 2,0 km naar Fontys Hogescholen en TU / e 400 m naar Philips Stadion Supermarkt, winkels en eetgelegenheden om de hoek

Bijzonderheden:

  • Salariseis 2600 euro bruto per maand. Het salaris van een eventuele partner telt voor 50% mee.
  • Beschikbaar per: direct
  • De geadverteerde huurprijs is gebaseerd op een huurcontact voor minimaal 6 maanden.
  • Gas, water & licht is niet inbegrepen in de huurprijs
  • Voorschot gas, water & licht, tv en internet zal 240 euro per maand bedragen
  • De servicekosten zijn 25 euro per maand
  • Indien u eerder hier heeft gehuurd, is het helaas niet meer mogelijk hier te huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Kastanjelaan Eindhoven

Extra informatie

Lift
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 760 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar