Advertentie verwijderd

Appartement Graaf Adolfstraat in Eindhoven

5616 BX Eindhoven (Noord-Brabant)

€1.250 Huurprijs p.m.
108 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Eindhoven.

Dit mooie gestoffeerde appartement is gelegen op de 4e verdieping van het complex en bereikbaar middels de lift of de trap. Als men uit de lift komt komt men in een overdekte hal waar zich de voordeur van het appartement bevindt.

Bij binnenkomst ligt aan de rechterzijde de keuken, het toilet en de 2 slaapkamers, de woonkamer bevindt zich aan de linkerzijde in de hal.

De keuken is ruim en geeft toegang tot een balkon wat over de gehele rechter zijkant van het appartement loopt. De keuken is uitgevoerd met alle wenselijke apparatuur waaronder een gaskookplaat, een afzuigkap, een combinatie koelkast/vriezer en een oven. De keuken biedt daarnaast nog de mogelijkheid tot het plaatsen van een eettafel.

De 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde van het complex en zijn beide geschikt voor het plaatsen van een twee persoons bed. In de hal bevindt zich voldoende inbouw kastruimte waardoor hiermee in de slaapkamers veel ruimte wordt bespaard.

De badkamer bevindt zich achter in de gang en is uitgevoerd met een inloop douche, een wastafel en een toilet.

De woonkamer is ruim en erg licht en is gelegen aan de voorzijde van het complex waardoor men een mooi groen uitzicht heeft met een speeltuin en groenstrook voor de deur. Ook de woonkamer geeft toegang tot een balkon dat loopt over de gehele voorzijde van het appartement. De woonkamer heeft een glazen schuifpui zodat deze is op te delen in een woonkamer/werkkamer en/of extra slaapkamer. Het extra gedeelte biedt tevens nog een tweetal inbouw kasten.

In de gang is er tevens een apart toilet zodat uw bezoekers geen gebruik hoeven te maken van de badkamer.

Het appartement is instap klaar, gelegen naast het Summa College, het park en op 10 minuten afstand van het centrum van Eindhoven met een directe bus verbinding voor de deur.

In de kelder bevindt zich tevens nog een berging. Heeft u interesse in dit appartement, neemt u dan contact op met ons kantoor.

Het voorschot voor de verwarming (blokverwarming) bedraagt €80,- per maand en is niet in de huurprijs inbegrepen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1972
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
108 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Graaf Adolfstraat Eindhoven

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar