Advertentie verwijderd

Appartement Heezerweg in Eindhoven

5614 HB Eindhoven (Noord-Brabant)

€595 Huurprijs p.m.
15 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur; volledig gemeubileerde studio gelegen aan de Heezerweg binnen de ring van Eindhoven en goed gelegen ten opzicht van Eindhoven centrum, ringweg Eindhoven. In directe omgeving van winkelfaciliteiten en openbaar vervoer. Minimale huurperiode slechts 3 maanden!

Begane grond

Alle studio’s zijn geheel gemeubileerd met bed, bartafel/bureau, stoelen, kast, tv, eigen zelfstandige, betegelde badkamer met toilet. In de gezamenlijke keukenruimte is een eigen kitchenette te vinden welke voorzien is van alle benodigdheden zoals koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat en inventaris.

De studio is gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde. De keuken op de verdieping wordt gedeeld met 3 studio's. Iedere studio heeft een eigen kitchenette met eigen kookvoorziening, opbergruimte, koelkast en inventaris.

Kenmerken

Gemeubileerd Maximaal 10 minuten fietsafstand van TU/e, Fontys Hogescholen en Centraal Station Geen huursubsidie mogelijk Huurprijs per maand € 565,- Inclusief gas/water/elektra/tv/internet Waarborgsom € 600, Minimale huurperiode 6 maanden Geschikt voor één persoon Geen huisdieren toegestaan Beschikbaar per direct

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
15 m²
Inhoud
42 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Heezerweg Eindhoven

Extra informatie

Mechanische ventilatie
In het centrum
Buiten bebouwde kom
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 595 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar