Advertentie verwijderd

Huis van Vorststraat in Eindhoven

5622 CX Eindhoven (Noord-Brabant)

€1.450 Huurprijs p.m.
115 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Type: Eengezinswoning Locatie: Eindhoven / Woensel

Deze energiezuinige (volledig gas-vrij) nieuwbouw woning is gelegen in de wijk "Kronehoef" in Eindhoven en is een onderdeel van het nieuwbouwproject "Vijf van Vorst" welke is afgerond in 2020. De tussenwoning beschikt over warmtepomp systeem en een parkeerterrein welke enkel toegankelijk is voor bewoners. In de directe nabijheid van de woning treft u diverse supermarkten, sportgelegenheden, parken en het Catharina ziekenhuis.

Globale omschrijving: Entree tot de woning naar de hal, welke toegang geeft tot het toilet, het warmtepomp systeem, de meterkast en de woonkamer.

De woonkamer kenmerkt zich door de riante raampartijen aan de achterzijde van de woning wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De slijtvaste PVC vloer strekt van de keuken tot aan de tuin en heeft een hout-look, met ondergelegen de vloerverwarming. De open keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur, waaronder een magnetron-oven combinatie, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken kijkt u uit over de straat aan de voorzijde.

1e verdieping: Voorzien van 3 ruime slaapkamers, waarvan er 2 (waaronder de ouderslaapkamer) aan de achterzijde gelegen is. Aan de voorzijde treft u de andere kamer en de badkamer. Laatstgenoemde beschikt over een riante inloopdouche, toilet en wastafel met ombouw. Ook is het mogelijk om een raam te openen voor frisse lucht.

2e verdieping: Flinke zolder welke zowel te gebruiken is als bergruimte, slaapkamer, speel of studeerkamer. Hier treft u ook de aansluiting voor de wasmachine en het warmte-terugwin-systeem. Zowel de 1e als de 2e verdieping zijn beide voorzien van dezelfde PVC vloer en vloerverwarming.

Minimale huurperiode: 12 kalendermaanden

Huurprijs is inclusief servicekosten, echter exclusief elektra en waterverbruik, TV/- internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal slaapkamers
4 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
van Vorststraat Eindhoven

Extra informatie

Tuin
Garage
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar