Advertentie verwijderd

Studio Willem Barentzstraat in Eindhoven

5612 KL Eindhoven (Noord-Brabant)

€837 Huurprijs p.m.
40 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Gelegen in Eindhoven ligt dit fraaie 1-kamer appartement in de Willem Barentzstraat. Het appartement bevind zich op de eerste verdieping. Het heeft een woonoppervlakte van 40 m2, is gebouwd in 2005 en heeft een energielabel B.

Stijlvol wonen in Eindhoven. Dat kan goed in deze buurt. Willem Barentzstraat 15 is gelegen in de buurt Hemelrijken. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

De studio heeft een gezamenlijke berging waar ieder een eigen perceel heeft. Ook is het voorzien van een Frans balkon en heeft het eigen meters.

Roken niet toegestaan. Huisdieren niet toegestaan.

Beschikbaar: 1 augustus 2021 Minimale huurperiode: 12 maanden Huurprijs: € 837,50 Borgsom: € 1.000

De huurprijs is exclusief gas, water, internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2005
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Willem Barentzstraat Eindhoven

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 837 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.