Advertentie verwijderd

Appartement Munsterstraat in Enschede

7543 ZN Enschede (Overijssel)

€950 Huurprijs p.m.
79 m²

Over deze woning

Vanaf 1 september, of wellicht iets eerder, mag makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. deze ruime eengezinswoning te huur aanbieden in de wijk Boswinkel. De woning leent zich uitstekend voor een stel of gezin. Met het winkelcentrum op korte afstand, en ook het groen van parken in de buurt is dit zeker een aanraden voor gezinnen met kinderen.

Indeling: Hal met luxe toilet en fonteintje. Doorloop naar de ruime woonkamer. Deze loopt naadloos over in de eethoek welke nabij de keuken is gesitueerd. De eenvoudige maar nette keuken beschikt over een oven, een elektrische kookplaat en een afzuigsysteem. De kachel welke op de foto getoond wordt is voor oplevering vervangen door een eigentijdse CV-installatie. Via de trap bereikt u de eerste verdieping met twee grote slaapkamers en een kleinere. De laatst genoemde is ook voorzien van een balkonnetje. De nette badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een bidet. Achter de woning beschikt u over een ruime tuin, waar ook nog enige werkzaamheden plaats gaan vinden. Ook de woonkamer en een gedeelte van de slaapkamers zullen nog opnieuw geschilderd en behangen worden.

Kenmerken:

  • per 1 september 2019 beschikbaar
  • te huur voor tenminste 12 maanden, daarna voor onbepaalde tijd
  • huurprijs is exclusief g/w/e, internet en TV en overige lasten
  • verhuur geschiedt op basis van toewijzing en gunning door de eigenaar
  • screening van de (Financiële) gegevens maakt deel uit van de procedure
  • woning is niet beschikbaar voor studenten

Voor meer informatie over deze of andere woonruimtes belt u met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Like ook onze Facebookpagina

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
79 m²
Adres
Munsterstraat Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Direct