Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte De Heurne in Enschede

7511 GV Enschede (Overijssel)

€1.850 Huurprijs p.m.
100 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Te huur representatieve winkelruimte gelegen in het stadcentrum van Enschede. De Heurne is gesitueerd op een uitstekende winkellocatie met een divers retail aanbod. Nabij gesitueerd zijn onder andere. Zara Home, Van Haren, Jac Hensen en Intertoys. De onderhavige winkel beschikt ook over een horecabestemming.

Bestemmingsplan: “Stadscentrum 2006” met als bestemming detailhandel.

Indeling en oppervlakte(en): De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 100 m². De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

CV (gas) installatie Winkelpui Toilet Pantry Overige zaken ter overname en af te stemmen met huidige huurder

HUURGEGEVENS

Huurprijs: € 22.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn: 5 (vijf) + 5 (vijf) jaar.

Verlengingstermijn: Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW: Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

LOCATIE

Bereikbaarheid: Het object is uitstekend te bereiken met zowel openbaar vervoer als met eigen vervoer. De winkelruimten zijn dagelijks tot 11.00 uur ’s ochtends bereikbaar per auto.

Omgevingsfactoren: De Heurne is een winkelstraat die zich kenmerkt door landelijke en regionale ondernemers. De Heurne sluit aan op het top-A1 winkelgebied zoals de Kalanderstraat.

Bijzonderheden: Het object beschikt tevens over een ‘Horeca’ bestemming.

Locatieaanduiding: Het object is gesitueerd in het stadscentrum van Enschede gelegen aan De Heurne welke een toegangsstraat is tot het kernwinkelapparaat.

Parkeren: In de omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, onder andere in één van de overdekte parkeergarages. In de directe nabijheid is de Irene parkeergarage en het openbare parkeerterrein aan de Oldenzaalsestraat gelegen.

Zie ook Funda in business.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte (Winkel)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1944
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
225 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
De Heurne Enschede

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.850 p/m
Beschikbaar per
Direct