Advertentie verwijderd

Appartement Haverstraatpassage in Enschede

7511 EX Enschede (Overijssel)

€995 Huurprijs p.m.
100 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Omschrijving Wanneer u altijd al in het centrum van Enschede zou willen wonen en ook nog eens van luxe wilt genieten dan is dit uw kans ! Het appartement is centraal gelegen en midden in hartje centrum van Enschede. Winkels, uitgaansgelegenheden, station, alles op loopafstand bereikbaar.

Dit mooie en vooral ruime appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementen complex in het monumentale pand aan de Haverstraatpassage met in totaal 3 appartementen.

Indeling: Via de algemene entree op de BG komt u via het trappenhuis bij de entree van het appartement op de tweede woonlaag. De ruime uitgestrekte hal geeft toegang tot beide slaapkamers, de woonkamer, apart toilet, badkamer, bergkast met CV installatie.

Bijzonderheden: Vloeroppervlak ca.98 m² De woningen worden niet gestoffeerd en niet gemeubileerd opgeleverd. De woning is in hart van het centrum gelegen Winkels dichtbij openbaar vervoer dichtbij er is sprake van een huurkorting gedurende 6 maanden.

De woning is voorzien van een WTW installatie. WTW staat voor warmte terug winning. Simpel gezegd is dit een installatie die aan de mechanische ventilatie is gekoppeld en er voor zorgt dat de afgevoerde ventilatielucht wordt gebruikt om de verse binnenkomende lucht weer te verwarmen. Hierdoor bespaart u energie verwarmingskosten en behoudt u een gezond binnenklimaat.

Er wordt een huurkorting van € 100,- aangeboden op de oorspronkelijke huurprijs gedurende de periode van 6 maanden waarmee u de laatste details van de woning op smaak kunt brengen. De huurprijs komt daarmee voor de eerste 6 maanden op € 995,-.

Huurprijs : € 1095,- Borg : 2 x maandhuur servicekosten : € 0,-

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2019
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Haverstraatpassage Enschede

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Direct