Advertentie verwijderd

Huis Braamlanden in Enschede

7542 CK Enschede (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
137 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Enschede - Braamlanden € 895,- excl. g/w/e

goed onderhouden en fraai uitgevoerde hobbykamerwoning.

Indeling Aan rustige straat in de kindvriendelijke en “groene” woonwijk “Stroinkslanden” gelegen goed onderhouden en fraai uitgevoerde hobbykamerwoning met inpandige garage, eigen parkeerplaats, 3 slaapkamers, balkon en een op het zuidwesten gelegen achtertuin. Deze woning kenmerkt zich door een royale daglichtinval en ruim bemeten vertrekken. Voorts biedt de woning veel mogelijkheden voor mensen die wonen en werken willen combineren! Het pand is geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren, tevens zijn de voor- en achtergevel voorzien van kunststof rabatdelen en is de achterzijde van het pand uitgerust met een royaal balkon! In de directe omgeving zijn diverse speelvoorzieningen, winkelcentra, (basis)scholen, uitvalswegen aanwezig.

Indeling: Entree, hal met meterkast en doorgang naar de inpandige garage en tuinkamer, welke eveneens aangewend kan worden als slaapkamer.

1e verdieping: Overloop, L-vormige woonkamer met open keuken voorzien van plavuizen vloeren met aan achterzijde een aan 2 zijden te openen schuifpui welke toegang verschaft naar het balkon.

2e verdieping: Overloop met CV-kast, drie slaapkamers en een badkamer.

Interesse in deze ruime woning? Neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
137 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Braamlanden Enschede

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct