Advertentie verwijderd

Appartement Berghofstraat in Eygelshoven

6471 ED Eygelshoven (Limburg)

€714 Huurprijs p.m.
75 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Nabij alle voorzieningen ligt dit keurige appartementencomplex met lift en parkeerplaatsen. Het appartement is nagenoeg ideaal geïsoleerd met dubbel glas in kunststof kozijnen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand.

Introductie

Ruim appartement, gesitueerd op de tweede verdieping, rustig gelegen temidden van veel groen en voldoende parkeergelegenheid, met berging, balkon en loggia gelegen te Eygelshoven aan de Berghofstraat 30.

Parterre

Centrale overdekte entree alwaar bellentableau en brievenbussen. Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en liftinstallatie. Separate berging zowel inpandig als via buitenom bereikbaar.

Tweede verdieping

Corridor. Gemeenschappelijke hal alwaar meterkast. Entree. Hal voorzien van toiletruimte met toilet en fonteintje, muurkast en intercom. Woonkamer 4.80 x 4.20 met toegang tot loggia. Separate keuken 6.10 x 4.30/2.90 met functionele keukeninstallatie alwaar aansluitpunt voor wasautomaat, berging en toegang naar balkon. Verdeelportaal. Twee slaapkamers respectievelijk 4.20 x 3.10 en 4.20 x 3.10. Badkamer voorzien van douche, wastafel en combi linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Bijzonderheden

Deels kunststof kozijnen en dubbel glas. - Voorzieningen op loopafstand. - Complex is voorzien van camerabewaking. - Rondom complex speeltoestellen voor de jeugd. - Centraal gelegen nabij uitvalswegen, in het hart van Parkstad tussen de gemeentes Kerkrade, Landgraaf en Heerlen.

Inkomenseis: minimaal netto-inkomen van € 1.350,-- per maand.

House Hunting Parkstad streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Kandidaat huurders die bij ons ingeschreven zijn hebben voorrang op ons aanbod. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
75 m²
Inhoud
100 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Berghofstraat Eygelshoven

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 714 p/m
Beschikbaar per
Direct