Advertentie verwijderd

Appartement Hoogstraat in Gorinchem

4201 CB Gorinchem (Zuid-Holland)

€775 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

In het bruisende centrum van Gorinchem treffen we dit moderne appartement aan. De entree, i. c. m. het trappenhuis wordt gedeeld met het ondergelegen appartement. Zeer leuke starters, stadswoning. Met uitzicht over de winkelpromenade aan de Hoogstraat.

De woning is in 2017 helemaal gerenoveerd. Het appartement werd voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Alle wanden en plafonds werden afgewerkt door middel van stucwerk, en zijn in een lichte kleurstelling afgewerkt. Het originele balken plafond van woonkamer en slaapkamer, zijn behouden gebleven.

Het appartement heeft een totale woon oppervlakte van ca.50 m2, en is gelegen op de tweede etage. De woning wordt verwarmd door middel van elektrisch gestookte radiatoren.

Indeling;

Via de gedeelde voordeur, betreedt u via de trap het entree van het appartement. Via de hal zijn alle ruimten van het appartement te bereiken. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer. Deze heeft een oppervlakte van ca.10 m2, en is voorzien van twee grote ramen, waardoor er veel licht binnenkomt.

In de hal bevindt zich de badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. De tegels aan wanden zijn wit van kleur. De vloertegels zijn antraciet.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer i. c. m. de keuken. Het keukenblok is uitgerust met elektrische kookplaat, koelkast, spoelbak en afzuigkap. De kamer heeft een oppervlakte van ca.20 m2. Aansluiting t. b. v. wasmachine, is in een afgesloten bergruimte, naast de keuken gesitueerd. Tevens zijn stoppenkast en Cv-ketel hier gemonteerd.

De woning wordt zonder stoffering opgeleverd. De huidige huurder biedt haar laminaat vloer ter overname aan.

Huurdersprofiel; Eén of maximaal twee personen, starters met een vast inkomen.

Kale huurprijs € 775,00. Er wordt een all-in bedrag van € 100,00 t. b. v. gas, water en elektra aan verhuurder voldaan.

De borg bedraagt € 1750,00. Let op, de woning is voor een maximale periode van twee jaar te huur. Beschikbaar per 1 januari 2021.

Altijd al in het centrum van Gorinchem willen wonen? Neem dan contact op via ( )telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar info@vivirwonen. nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1942
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hoogstraat Gorinchem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar