Advertentie verwijderd

Appartement Joubertstraat in Gouda

2806 GC Gouda (Zuid-Holland)

€849 Huurprijs p.m.
56 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Goed onderhouden tweekamerappartement beschikbaar aan joubertstraat te gouda

aan de joubertstraat te gouda vindt u dit goed onderhouden tweekamerappartement op de 3e verdieping van dit complex. De woning is te bereiken via de centrale hal met trappenhuis en lift en de open galerij.

via de voordeur betreedt u de hal van de woning welke woonkamer, keuken, slaapkamer en toilet met elkaar verbindt. Alleen de badkamer is niet verbonden aan de hal en is te bereiken via de woonkamer.

vanuit de hal vindt u aan uw linkerzijde de ruime doorzon woonkamer. Oorspronkelijk bestond deze woning uit twee slaapkamers, maar middels het wegbreken van de muren is een ruime en lichte woonkamer gerealiseerd met meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een zit- en eethoek.

de keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een kookplaats, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en tevens meer dan voldoende kastruimte. Tevens vindt u in de keuken de aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde van het pand, maar dankzij de ruime opzet van de galerij aan de voorzijde van de woning wordt door veel bewoners niet de achterzijde,maar juist de voorzijde van het pand gebruikt voor het realiseren van een zithoek in de buitenlucht!

de slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kast en biedt meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed.

de badkamer is te bereiken via de woonkamer. Om ruimte te creëren voor een ruime woonkamer is er een bewuste keuze gemaakt de badkamer efficiënt in te richten. Bij binnenkomst vindt u dan ook een wastafel, douche en handdoekenradiator. Het toilet is apart van de badkamer gerealiseerd en te bereiken via de hal van de woning.

bijzonderheden:

  • woning wordt u aangeboden voor een bepaalde tijd van 24 maanden
  • woning wordt u zowel gestoffeerd als gemeubileerd aangeboden. Meubels op foto's kunnen indien gewenst achterblijven en gebruikt worden tegen een meerprijs van €40,- per maand
  • u betaalt €25,- servicekosten per maand voor elektra en schoonmaak gemeenschappelijke ruimte
  • woning beschikt over een berging op de begane grond van het complex

interesse in deze woning? Neem dan contact op via het kantoor van rotsvast gouda!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Joubertstraat Gouda

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 849 p/m
Beschikbaar per
Direct