Advertentie verwijderd

Appartement Lageweg in Grijpskerk

9843 AM Grijpskerk (Groningen)

€1.100 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Nieuwbouw

Over deze woning

* BIJ BELANGSTELLING INSCHRIJVEN VIA ONDERSTAANDE LINK. ER VINDT GEEN TELEFONISCHE INSCHRIJVING PLAATS! linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. *

Comfortabel wonen in Grijpskerk in dit nieuw gebouwde luxe appartementen complex aan de rand van het centrum. Het gebouw heeft een fraaie uitstraling en beschikt over een lift, afgesloten centrale ontvangstruimte voorzien van een intercomsysteem en niet onbelangrijk elke huurder heeft zijn eigen parkeerplaats en berging. Het gebouw is met zorg gebouwd en uitstekend geïsoleerd.

Het dorp Grijpskerk ligt op ca. 20 autominuten van de stad Groningen en heeft een uitstekend voorzieningenniveau, verenigingsleven, peuter- basis- en voortgezet onderwijs. Via trein en bus bestaat er een goede verbinding met de steden Groningen en Leeuwarden. Op slechts 15 minuten ligt het natuurgebied " het Lauwersmeer ". In de directe omgeving zijn uitstekende fiets- wandel- en kanomogelijkheden.

Indeling:

Centrale hal met intercom, gemeenschappelijke verkeersruimte, woningentree, modern hangend toilet met wasbakje, inpandige berging met wasmachine aansluiting ca. 5,4 m², ruime living van ca. 35 m² voorzien van een moderne luxe keuken met daarin een inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser, ruime slaapkamers van ca. 16 en 8 m² (zonder daglicht toetreding), moderne badkamer van ca. 8 m² met een 2de toilet, ligbad, aparte douche en wastafelmeubel met kast, terras ca. 8,5 m²

Bijzonderheden:

  • uitstekend geïsoleerd

  • vrijstaande ca. 10 m² berging voorzien van elektra en eigen parkeerplaats

  • duur huurovereenkomst 2 jaar welke daarna kan worden omgezet naar onbepaalde tijd

  • waarborgsom 1 maand huur

  • voorschot servicekosten € 50,= per maand (elektra gemeenschappelijke ruimten, lift en schoonmaakkosten verkeersruimten)

  • huisdieren zijn niet toegestaan tenzij toestemming verhuurder

  • roken is niet toegestaan

  • voordat deze huurwoning wordt toegewezen aan kandidaat huurders vindt er een screening plaats van het inkomen en solvabiliteit. U dient hiertoe de meest recente inkomensgegevens of belastingaangifte aan te leveren. Verhuurder behoudt nadrukkelijk het recht voor de woonruimte niet te verhuren aan de beoogde huurder als de uitkomsten van dit onderzoek niet naar wens van de verhuurder zijn.

Aanvaarding kan spoedig

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
410 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Lageweg Grijpskerk

Extra informatie

Garage
Bad
Toilet in badkamer
Douche
Aan rustige weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar