Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwe Kijk in 't Jatstraat in Groningen

9712 SG Groningen (Groningen)

€1.450 Huurprijs p.m.
86 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

GEEN STUDENTEN

Te huur per direct, gelegen aan de rand van het prachtige Noorderplantsoen komt per direct een Gemeubileerd 2 slaapkamer appartement beschikbaar.

Gelegen in Groningen ligt dit bijzondere appartement in de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m2 en is gebouwd in 2005.

Het appartement is gelegen in de buurt Centrum. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk levendige buurt.

Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Groningen, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

de woning is volledig gemeubileerd en wordt uitsluitend verhuurd aan werkenden.

Indeling: Gezamenlijk portiek met open tuin en eigen berging, kleine open privé patio, opgang eigen voordeur via het portiek of direct in het appartement aan de voorzijde, ruime hal met toegang tot alle vertrekken, twee ruime slaapkamers aan de linkerzijde, aan de rechterzijde de badkamer, toilet, aan het eind van de gang de ruime woonkamer met zich op de straat en open keuken met inbouwapparatuur.

Verhuur- eigenschappen:

  • Huurprijs €1450,- inclusief
  • Volledig gemeubileerd
  • GEEN STUDENTEN / ALLEEN WERKENDEN/EXPATS
  • Prachtige locatie aan het plantsoen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Nieuwe Kijk in 't Jatstraat Groningen

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Direct