Advertentie verwijderd

Appartement Grote Markt in Groningen

9711 LX Groningen (Groningen)

€1.650 Huurprijs p.m.
61 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

BESCHIKBAAR PER 1 JULI 2019: ZEER LUXE APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN!

Direct aan de Grote Markt, het luxe leven, de Martinitoren in je voortuin. Zomaar een paar kenmerken van dit zeer luxe en hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex. In dit prachtige complex beleef je de stad Groningen op een ongekende manier. Ieder appartement heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Ze hebben allen echter één ding gemeen, namelijk de zeer luxe afwerking. Zo zijn alle appartementen voorzien van twee slaapkamers* en twee badkamers en hebben alle appartementen een luxe keuken voorzien van alle denkbare apparatuur. De appartementen zijn sfeervol gemeubileerd en worden inclusief alle servicekosten, wekelijkse schoonmaak en 9% BTW verhuurd voor een periode van maximaal zes maanden (optie voor langere tijd is onder voorwaarden bespreekbaar).

Het Koninklijke Leven, Gelegen op tweede verdieping met een prachtig uitzicht over de Grote Markt. Het appartement kenmerkt zich door de koninklijke tinten, welke je door het hele appartement terugvindt. Vanuit de hal zijn de slaapkamers te bereiken waarvan 1 slaapkamer is ingericht als werkkamer. De master-bedroom heeft aansluitend een royale badkamer en vanuit de hal is een tweede slaapkamer en badkamer te bereiken. Kom het koninklijke leven beleven in dit prachtige appartement.

*Op het moment beschikt dit appartement over 1 slaapkamer en 1 werkkamer. Wanneer een tweede slaapkamer plus bed is gewenst, kan dit worden georganiseerd. De huurprijs voor het appartement met een tweede slaapkamer en bed bedraagt €1750,- per maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
61 m²
Inhoud
183 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Grote Markt Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct