Advertentie verwijderd

Appartement Oude Ebbingestraat in Groningen

9712 HD Groningen (Groningen)

€1.350 Huurprijs p.m.
130 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer royaal appartement met 3 slaapkamers, diverse buitenruimtes, waaronder een dakterras van ca. 70m2 in hartje Centrum. Winkels en het UMCG zijn op loopafstand. Alle locaties van de Hanzehogeschool en de RUG zijn eenvoudig bereikbaar.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand en is goed op te delen in een woon- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer zijn 2 balkons bereikbaar. De keuken welke is voorzien van diverse apparatuur is ca. 10 m2 en heeft toegang tot het dakterras. De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel met meubel. De slaapkamers bevinden zich op de 2e woonlaag: 1 is ongeveer 15m², 17m2 en de grootste is ongeveer 27 m². Vanuit de grootste slaapkamer is tevens een eigen, zonnig dakterras bereikbaar van ca. 15m2. Het appartment is voorzien van intercom en er is fietsenstalling.

  • maximaal 2 personen of gezin
  • minimale huurperiode 12 maanden
  • borg gelijk aan een maand huur

Bij interesse graag een e-mail sturen met daarin voor hoeveel personen je zoekt, wat je in het dagelijks leven doet, of je huisdieren wilt meenemen etc. Ons mailadres is: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Wij maken een selectie van de kandidaten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Oude Ebbingestraat Groningen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct