Advertentie verwijderd

Huis Robijnstraat in Groningen

9743 KR Groningen (Groningen)

€715 Huurprijs p.m.
33 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur per 1 september nette, zelfstandige benedenwoning met ruime tuin. HUURTOESLAG MOGELIJK !! Gelegen op fietsafstand van het centrum en Zernike. Vrij parkeren voor de deur. Directe aansluiting op Ringweg West / Noord. Winkels en overige voorzieningen in de directe omgeving.

Indeling: Gezamenlijke entree / hal met opgang naar de bovenverdiepingen. Woonkamer (ca. 17 m2) met open keuken en toegang naar de achtertuin met achterom. De tuin / achterplaats is gelegen op het Westen en is ca 40 m2 groot! Elektrisch bedienbaar zonnescherm. De keuken is voorzien van enige inbouwapparatuur. Slaapkamer is ca. 11 m2. Badkamer is voorzien van badmeubel , hangtoilet en douche.

Alleen voor rustige , nette persoon die de rust van medebewoners en omwonenden kan en wil respecteren. De vergoeding voor gas/water/licht/ stoffering/ internet/TV/ afvalstoffenheffing en overige servicekosten bedraagt € 200,= per maand. De huur inclusief is dus € 915,= per maand. De woning is voor kortere of langere tijd te huur. Eerst op basis van bepaalde tijd. 1 maandhuur inclusief borg. Inkomenstoets. Contract - en reserveringskosten € 175,= excl. 21 % BTW.

Reactie per mail met vermelding van:

  • inkomens -/werksituatie
  • hoeveel personen
  • hoe lang huren

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
33 m²
Inhoud
33 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Robijnstraat Groningen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 715 p/m
Beschikbaar per
Direct