Advertentie verwijderd

Appartement Helperzoom in Groningen

9722 BT Groningen (Groningen)

€800 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen op de derde woonlaag in verzorgd appartementsgebouw in Groningen-zuid.

Het appartement is gelegen in de woonwijk Coendersborg en heeft op loop- en fietsafstand diverse winkelcentra, ook heeft men eenvoudig toegang tot de A28/ A7 en de weg richting Haren.

Indeling: Afgesloten portiek met intercom, centrale entree met trapopgang naar het appartement en het souterrain.

3e woonlaag:

Entree/ ruime hal, toilet met fonteintje, douchruimte met douchehoek en wastafel, ruime L-vormige woonkamer van circa 32m2, vanuit de woonkamer heeft men toegang tot een balkon aan de voorzijde (oost), 2 slaapkamers van circa 14m2 en 12m2, nette doch eenvoudige keukenruimte met toegang tot het balkon aan de achterzijde (west). .

In het souterrain heeft men de beschikking over een berging en een algemene fietsenberging, parkeren geschiedt aan de voorzijde aan de openbare weg.

De totale oppervlakte is circa 80m2.

De huurprijs is exclusief, verhuurder brengt voorts in rekening bij huurder een voorschot a € 67,- inzake verwarmingskosten en € 25,- servicekosten, de totale huur exclusief bedraagt € 892,-.

De woonruimte is NIET beschikbaar voor studenten!

Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte dient u zich bij ons in te schrijven via het contactformulier op de website.

Huurvoorwaarden van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1970
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Helperzoom Groningen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Direct