Advertentie verwijderd

Studio Sint Walburgstraat in Groningen

9712 HX Groningen (Groningen)

€695 Huurprijs p.m.
33 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer mooie, ruime en nette studio met eigen douche op een toplocatie op loopafstand van de Grote Markt. De ruimte bevindt zich in een karakterestiek pand. Vanaf hier zijn alle locaties van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit, UMCG en het Centraal Station goed en snel bereikbaar.

De studio bevindt zich op de begane grond. De vloeroppervlakte is ± 19m². De ruimte heeft een vaste trap naar een open verdieping van ± 14 m². Deze verdieping is op stahoogte waardoor je er prima kunt studeren en/of slapen, hier is een extra kabel aansluiting aangebracht zodat je ook boven televisie kan kijken. Je hebt de beschikking over eigen luxe keuken o.a. voorzien van kookplaat, koelkast, afzuigsysteem en een vaatwasser. De studio heeft ook een eigen douche. De toiletten worden gedeeld maar ook schoongehouden door een schoonmaker.

Op de vloer ligt een nette laminaatvloer van goede kwaliteit. Ook hangen er lampen, gordijnen en zonwering. Daarnaast heeft deze ruimte een afzuigsysteem, hierdoor heb je altijd frisse lucht in je woonruimte ! Je hoeft er niets meer aan te doen: je kunt er zo in.

Het gebruik van de wasserette met Miele wasmachines en wasdrogers zit bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van snel draadloos Internet en de afvalstoffenheffing.

Voorwaarden:

  • minimaal 12 maanden huren
  • voor maximaal 1 persoon
  • borg gelijk aan 1 maand huur
  • toilet wordt gedeeld met 1 andere studio
  • huurtoeslag niet mogelijk

Bij interesse graag een email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.) sturen waarin staat hoe oud je bent, wat je in het dagelijks leven doet en of je huisdieren wil meenemen.

Wij zullen een selectie maken van de geïnteresseerden. Krijg je geen reactie op je e-mail; dan wordt je niet uitgenodigd voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Sint Walburgstraat Groningen

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Direct