Advertentie verwijderd

Appartement Kwinkenplein in Groningen

9712 GX Groningen (Groningen)

€1.870 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Bekijk op onze website de 360 graden virtual tour: Te huur per 1 januari 2020, Prachtig gemeubileerd 2 slaapkamer appartement op TOP locatie, gelegen aan het Kwinkenplein in Groningen. Het appartement heeft uitzicht op de Rode Weeshuisstraat en een klein stuk van de grote markt.

Het appartement is gelegen in de buurt Binnenstad-Noord. De woning is uitstekend bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van de Grote markt van Groningen, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Het universiteitscomplex is op slechts 5 loopminuten te bereiken en het Universitair medisch centrum op slechts 5 fietsminuten.

Indeling: Gemeenschappelijke hal met intercom en brievenbussen, lift naar de 4e etage van het complex, toegang tot het appartement, ruime hal met toegang tot de vertrekken, aan de voorzijde gelegen kleinste slaapkamer die wordt gebruikt als werkkamer met een kleine wasruimte waar een droger en wasmachine zijn geplaatst, inbouwkast, Toilet met een nis waar een kast is geplaatst, Ruime woonkamer met luxe open keuken die voorzien is van Koel vriescombinatie, oven, en vaatwasser, via de ruime woonkamer of keuken toegang tot het zonnige balkon gelegen aan de westkant, via de woonkamer is de 2e slaapkamer te bereiken met grote losse kansen en inbouwkasten, via de slaapkamer kom je in de badkamer met douche, luxe wastafel en toilet.

Verhuur-eigenschappen:

  • Huurprijs €1870 inclusief gas, water, elektra en internet
  • Waarborgsom één maand huur
  • De woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd
  • De woning is niet toegestaan voor studentenverhuur
  • MIDDEN IN HET CENTRUM

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Kwinkenplein Groningen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.870 p/m
Beschikbaar per
Direct