Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9725 AC Groningen (Groningen)

€1.177 Huurprijs p.m.
53 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan de Hereweg komt per medio 15 februari een geheel nieuwe gerealiseerd appartement te huur. Het appartement bevindt zich in een complex welke van oorsprong de Fongersfabriek ( fietsen) was. Het oudste deel van het complex is gebouwd in de Neorenaissancestijl en dateert uit 1896. Dit deel is bewaart gebleven tijdens een grootschalige renovatie in de jaren '80. Hierna heeft het pand gediend als kantorencomplex.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer ( ca.29m²) met een half open moderne keuken welke is voorzien van o. a. koelkast, kookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser. Daarnaast heeft het de beschikking over een luxe badkamer welke is voorzien van stortdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van resp. ca.16 en 8m², wordt verwarmd door middel van een eigen cv ketel en beschikt over een aparte wasmachine ruimte.

Er is sprake van een hoogwaardige afwerking. Tevens zijn alle muren en plafonds gesausd en is het voorzien van een nette laminaatvloer.

De huurprijs is € 1.177,50 incl. g/w/e & schoonmaak van gemeenschappelije ruimtes/ glasbewassing

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Lift
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.177 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar