Advertentie verwijderd

Appartement Hoendiep in Groningen

9718 TC Groningen (Groningen)

€320 Huurprijs p.m.
11 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

PER DIRECT BESCHIKBAAR: LEUKE STUDENTENKAMER MET APARTE SLAAPZOLDER

Aan het Hoendiep komt deze leuke knusse studentenkamer beschikbaar. De kamer is ca 11m2 groot en bestaat uit twee kamers, gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde en op de zolderverdieping van de woning. Één kamer is ca 8m2 groot en de slaapzolder is (vanwege schuine wanden) ca 3m2. Het vloeroppervlak van de slaapzolder is ca 5m2. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met 4 medebewoners.

De woning is gelegen in de wijk Kostverloren, vlak achter de Schildersbuurt. Je bent al binnen 5 minuten fietsen in het centrum of bij het Centraal Station. Het Zernike complex is op iets meer dan 10 minuten fietsafstand. Tevens is er een bushalte voor de deur met verbindingen richting het Zernike en het Station.

De huurprijs bedraagt €320,- per maand inclusief gas, water en elektra. Tv & internet worden door de bewoners zelf geregeld, de onkosten hiervoor bedragen ca €10,- per maand. De borg bedraagt éénmaal de maandhuur.

Heb je interesse in deze kamer? Reageer dan via de website of bel met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1942
Woonoppervlakte
11 m²
Inhoud
27 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hoendiep Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 320 p/m
Beschikbaar per
Direct