Advertentie verwijderd

Appartement Bedumerweg in Groningen

9716 AC Groningen (Groningen)

€865 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 maart* prachtige nieuwbouw appartementen beschikbaar!

Als bewoner van dit complex woon je op een unieke locatie, het Noorderplantsoen om de hoek en het centrum van Groningen op loopafstand. Je woont op een locatie waar alles binnen handbereik ligt.

Op een loopafstand van 5 minuten vind je winkelcentrum de Beren met oa een jumbo, cafetaria en een apotheek.

Ook het treinstation Groningen-Noord is dichtbij net als verschillende bushaltes. Naar de Grote Markt fiets je in 5 minuten. Maar ook als je veel gebruik maakt van de auto is dit een goede locatie. Via de Bedumerweg bevind je je zo op de ringweg van Groningen en er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Woonruimtes:

Het complex heeft 4 verdiepingen met in totaal 7 appartementen. Appartementen 1 t/m 6 hebben een oppervlakte van 50m2. Het overige appartement heeft een oppervlakte van 78 m2 en beschikt over twee slaapkamers en tevens balkon.

De appartementen beschikken, door de vele ramen, over een prachtig lichtinval en een aantal hebben zelfs uitzicht op het Noorderplantsoen. Daarnaast zijn ze de appartementen voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. De indeling van de appartementen is subliem met een separaat toilet toegankelijk vanuit de hal en een luxe badkamer met douche en wastafel toegankelijk van de slaapkamer. Tevens worden de appartementen voorzien van een intercomsysteem.

De appartementen beschikken over vloerverwarming en worden gestoffeerd opgeleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is verhuizen.

De huurprijzen varieren van € 1.115 t/m €1.540 inclusief gas, water, electra en servicekosten. Kale huurprijzen vanaf 865 euro. Huurtoeslag niet mogelijk.

Heb jij interesse en wil je de woning graag bekijken? Wij plannen twee kijkmiddagen op de volgende data:

Donderdag 23 januari telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. uur Maandag 27 januari 15.00 – 17.00 uur

Meld je aan door te mailen naar info@ipropertymanagement. nl Vertel wie je bent, wat je doet en op welke dag en tijdstip je wilt komen kijken

*De opleverdatum is onder voorbehoud vastgesteld op 1 maart, daar hopen wij snel meer duidelijkheid over te kunnen verschaffen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Bedumerweg Groningen

Extra informatie

Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 865 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar