Advertentie verwijderd

Appartement Pelsterstraat in Groningen

9711 KL Groningen (Groningen)

€950 Huurprijs p.m.
50 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 februari 2020 mogen wij twee compleet vernieuwbouwde appartementen aanbieden. Deze voormalig winkel in hartje centum is herontwikkeld tot woonruimte en na maanden hard werken is de oplevering in zicht!

Gelegen aan de Pelsterstraat om de hoek van de Vismarkt, perfect locatie voor de young professional of stelletjes.

Het gaat in eerste instantie om twee appartementen. In Q2 van 2020 volgt een laatste appartement welke bestaat uit twee woonlagen.

Alle appartementen hebben een oppervlakte van circa 50m², hebben één of twee slaapkamers. Een appartement is gelegen op de begane grond en deelt een patio. De appartementen zijn uitgerust met luxe keukens welke voorzien van inbouwapparatuur o. a vaatwasser en wasmachine. Verder hebben de woningen een strakke badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. De appartementen zijn allemaal voorzien van een fraaie laminaatvloeren verlichting.

De huurprijzen zijn als volgt: Appartement I - € 1050 ,- excl. (twee slaapkamers, begane grond voorzijde, patio) Appartement III - €950,- excl. (Tweede etage, fraai uitzicht, één slaapkamer)

De gevel wordt op korte termijn aangepakt.

Reacties graag per e-mail. In de week van 20 januari zullen wij bezichtiginen inplannen. U heeft dan de mogelijkheid om alle appartementen te zien en nadien uw voorkeur aan te geven.

Waarborgsom zal gelijk staan aan 1 maand huur. De appartementen zijn beschikbaar voor bewoning vanaf 1 februari 2020 .

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Pelsterstraat Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar