Advertentie verwijderd

Appartement Damsterdiep in Groningen

9713 EM Groningen (Groningen)

€1.160 Huurprijs p.m.
63 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

GERENOVEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS EN BINNENPLAATS TE HUURR. ******* Let op! linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. het coronavirus is het helaas niet mogelijk een bezichtiging in te plannen voor deze woonruimte. Als alternatief hebben wij een gedetailleerde video presentatie van de woonruimte gemaakt. De video is via onze website: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. te bekijken. ******* Het appartement is gelegen aan het Damsterdiep. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, luxe badkamer, toilet en twee slaapkamers. Op dit moment wordt de woonruimte nog gerenoveerd, de foto’s geven wel een duidelijk indruk van het opleveringsniveau.

De locatie is erg populair, het centrum, centraal station, meerdere supermarkten en diverse onderwijsinstelling bevinden zich op korte afstand. Tevens zijn de uitvalswegen gemakkelijk te bereiken.

De huurprijs is 1190,- euro inclusief gas, water en elektra. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1 april 2020.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
2020
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Damsterdiep Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.160 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar