Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9721 AA Groningen (Groningen)

€1.095 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI APPARTEMENT MET EEN APARTE SLAAPKAMER IN EEN GOEDE LOCATIE.

************ linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst, deze is te vinden via onze website; linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken (circa 44 m2), aparte slaapkamer (circa 9 m2), nette badkamer en toilet. De vloer is afgewerkt met een gietvloer, het appartement is voorzien van vloerverwarming.

Het centrum en het centraal station zijn gemakkelijk te voet / per fiets te bereiken. Ook uitvalswegen bevinden zich op korte afstand. De Rijksuniversiteit Groningen, Hanze en het UMCG zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Er zijn ook verschillende winkels en supermarkten op loopafstand. * Houd er rekening mee dat de foto's van een vergelijkbare woonruimte in het complex zijn.

De voorzieningen zijn van dezelfde kwaliteit. De huurprijs van € 1310,00 inclusief gas, water en elektra. Het appartement is per 15 maart 2020 beschikbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar