Advertentie verwijderd

Studio Aweg in Groningen

9718 CS Groningen (Groningen)

€865 Huurprijs p.m.
33 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Huurtoeslag mogelijk!

Luxe studio met eigen keuken en badkamer. De studio heeft een ingebouwde vide, een vide is een tweede woonlaag binnen de ruimte. De totale oppervlakte van de studio is 33m² inclusief vide. De studio is voorzien van een nette laminaatvloer, lampen, gordijnen en luxe wastafelmeubel. De luxe keuken is voorzien van o.a. een kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en afzuigsysteem. Ook is alles netjes geschilderd. Kortom; je hoeft er niks meer aan te doen. Door een extra verdieping kan je ideaal de studio indelen in een woon- en slaapgedeelte. Er is een wasserette die wordt gedeeld met medebewoners. De badkamer is privé en bevindt zich 1 verdieping lager.

De studio bevindt zich aan de Aweg, op loopafstand van de Grote Markt. Vanaf de Aweg zijn alle locaties van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit, UMCG en het Centraal Station goed en snel bereikbaar. Daarnaast is het Noorderplantsoen naast de deur en ook supermarkten zijn op loopafstand.

De huurprijs is € 865,00 inclusief, dit is ook inclusief internet. De studio’s zijn zowel geschikt voor 1 werkend persoon dan wel een student die in een topruimte op een toplocatie wil wonen. Ook stellen zijn welkom om te reageren.

Bij interesse graag een mail sturen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Wij maken een selectie van de reacties en je hoort van ons of je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
33 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Aweg Groningen

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 865 p/m
Beschikbaar per
Direct