Advertentie verwijderd

Kamer Canadalaan in Groningen

9728 ED Groningen (Groningen)

€310 Huurprijs p.m.
32 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

In een keurig studentenappartement bieden wij een kleine lichte kamer aan van ca. 12m2 plus 20m2 van een gedeelde woonkamer. Gelegen nabij het Overwinningsplein in Groningen Zuid, Corpus den Hoorn. Uitzicht over het park en gelegen bij het Noord-Willemskanaal met Gyas om de hoek. In de kamer bevind zich een kledingkast met verwarmingsbuizen, waardoor je amper stookkosten hebt.

Indeling: In deze woning is de woonkamer gedeeld met 4 andere studerende (nette) bewoners (m/v). In totaal zijn er 5 studentenkamers. De badkamer en keuken is gedeeld. Huren is zonder verplichtingen naar de andere bewoners, doch af en toe een gezellig drankje doen wordt gewaardeerd.

Extra's: Internet en TV aanwezig, kosten delen Wasmachine, kosten delen Gedeelde woonkamer Balkon Grote gezamenlijke tuin/grasveld Nette buurt om de hoek van het Overwinningsplein Gelegen aan de fietsroute Groningen centrum-Paterswoldemeer Zeer goed gelegen op 10 minuten fietsen vanaf het Centraal Station Groningen Ca. 12 minuten fietsen van het centrum Groningen Gratis parkeren voor de deur Binnen 5 minuten op de A28 en de A7, aan de file vrije kant Goede busverbindingen naar Hanze, RUG, UMCG en de gehele stad en omstreken.

Kosten: Kamer nr. 4 Huur 310,- p.m. Gas/water/licht voorschot: 30,- Voorschot stookkosten: 35,- (eigen meter op de radiator en groot voordeel van warmte uit de kledingkast, zie omschrijving) Vaste servicekosten: 20,-

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
32 m²
Perceeloppervlakte
250 m²
Inhoud
38 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Canadalaan Groningen

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats
Kabel TV
Internetverbinding
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 310 p/m
Beschikbaar per
Direct