Advertentie verwijderd

Appartement Koeriersterweg in Groningen

9727 AC Groningen (Groningen)

€1.020 Huurprijs p.m.
72 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Thuis nieuwbouwmakelaars biedt te huur aan: een appartement van ca. 72 m2 in het complex ´Tabakko´aan de Koeriersterweg 25. Dit 2-kamerappartement van het grootste type is beschikbaar per 1 augustus 2020.

Indeling Het appartement ligt op de begane grond aan de zuidkant van het gebouw. Het heeft een woonkamer met halfopen keuken (voorzien van kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast), één slaapkamer, doucheruimte en separaat toilet. Er ligt een PVC vloer in het hele appartement.

In Tabakko is een gemeenschappelijke fietsenkelder en een dakterras waar je als huurder gebruik van kunt maken.

Huur De huur (inclusief servicekosten en voorschot voor energie en water) voor het appartement bedraagt € 1.020,38 per maand. Eventueel kun je voor € 39,10 per maand ook een parkeerplaats huren.

Tabakko Direct achter één van de bekendste symbolen van de stad Groningen – de tabaksfabriek van Niemeyer – staat Tabakko; een wooncomplex voor jongvolwassenen. Het pand aan de Koeriersterweg is omgetoverd tot een modern wooncomplex met een retro karakter. In Tabakko is bestaande bouw gecombineerd met nieuwbouw. Het oorspronkelijke pand bestond uit twee verdiepingen. Er is een optopping over de gehele oppervlakte van het pand gerealiseerd. Daarnaast werd het gedeelte aan de rechterkant van het pand gesloopt, om daar vervolgens een nieuwe, moderne aanbouw te realiseren. Het pand kreeg in zijn totaliteit vier woonlagen. In het pand zijn 56 appartementen en studio’s gerealiseerd, met een oppervlakte van circa 50 tot 70 m2.

KENMERKEN

 • Beschikbaar per 1 augustus
 • Begane grond
 • Geen huurtoeslag mogelijk
 • Totale huur € 1.020,38 per maand, inclusief servicekosten en voorschot voor energie en water (de kale huur is € 870,98 per maand)
 • Het complex is voorzien van een lift
 • PVC vloer in het hele appartement

HUURVOORWAARDEN

 • Huurperiode minimaal 1 jaar
 • Geen huisdieren
 • Borgsom van toepassing
 • Kandidaten worden gescreend
 • Inkomenseis van toepassing: het bruto maandinkomen van de (hoofd-)huurder dient in ieder geval ca. €3.500,- per maand te bedragen, of netto ongeveer € 2.000,- per maand.

Geïnteresseerd? Reageer via onze website, vertel iets over jezelf en wie weet maken we een afspraak om te bezichtigen!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
180 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koeriersterweg Groningen

Extra informatie

Mechanische ventilatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.020 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar