Advertentie verwijderd

Studio Warmoesstraat in Groningen

9724 JL Groningen (Groningen)

€695 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

PRACHTIGE ZELFSTANDIGE STUDIO MET EIGEN BALKON MET HUURTOESLAG. ********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

SITUERING Binnen het pand zijn 3 studio’s gevestigd. Alle studio’s zijn zelfstandig. Deze studio bevind zich op de tweede (bovenste) etage. De studio is ongeveer 35 m2 groot.

VOORZIENINGEN De woning is gestoffeerd en heeft een mooie open woonkamer waaraan direct het balkon grenst. Achter de woonkamer is de keuken en de slaapkamer. De woning is voorzien van een inbouwkast die een goed onderscheid creëert tussen de keuken en slaapkamer. De studio is volledig zelfstandig. Dit betekent dat je ook de douche en het toilet niet hoeft te delen. Deze zijn erg luxe afgewerkt.

LOCATIE De woning is gelegen in de Oosterpoortwijk. Vanaf deze locatie is het ongeveer 3 minuten fietsen naar het centrum van Groningen. Diverse supermarkten en speciaalzaken zijn op steenworpafstand van de woonruimte.

HUURTOESLAG De woonruimte voldoet aan de eisen voor het aanvragen van huurtoeslag. Of er daadwerkelijk recht op huurtoeslag is, is onder andere afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT Voor de studio zijn we opzoek naar een studerende of werkende kandidaat.

HUURPRIJS De kale huurprijs is 695 euro. Het voorschot staat op €150,-. Dit maakt de totaal prijs: €845,-.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Warmoesstraat Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 695 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar