Advertentie verwijderd

Appartement Turfsingel in Groningen

9711 VX Groningen (Groningen)

€955 Huurprijs p.m.
65 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT AAN DE TURFSINGEL TE HUUR. ********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************

Het adres is zeer centraal gelegen. Het centrum van Groningen, het UMCG en het centraal station zijn gemakkelijk per voet of fiets te bereiken.

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage. Bij binnenkomst is er een ruime woonkamer met open keuken. De slaapkamers zijn knus maar bieden voldoende ruimte.

De woonruimte is dankzij de twee slaapkamers en ruime woonkamer ideaal voor woningdelers.

De woonruimte is gestoffeerd en eventueel gemeubileerd te huren.

De huurprijs van €955,- is exclusief gas, water en elektra. Het voorschot voor gas, water en elektra wordt geschat op €145,-. Dit komt uit op een totaalprijs van €1100,- inclusief per maand. De woonruimte komt medio augustus beschikbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1930
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Turfsingel Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 955 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar