Advertentie verwijderd

Appartement Winschoterweg in Groningen

9723 CG Groningen (Groningen)

€780 Huurprijs p.m.
65 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Leuk appartement (65m2) aan de Winschoterweg met 2 slaapkamers en privé parkeerplek voor €780,00 inclusief gas, water en electra. De woning is per 1 september beschikbaar.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. ************ de woning is ongeveer 65m2 en heeft 2 slaapkamers. er is een ruime aparte keuken en lichte woonkamer met uitzicht op de tuin.

De eerste etage heeft 2 ruime slaapkamers en en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet ligbad en aparte douche. de opgang naar de slaapkamers worden gedeeld met een andere bewoner die op dezelfde etage een opslagkamer heeft. Zie de video voor meer informatie.

De woning is op 10/15 fietsminuten van de stad Groningen en uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1930
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Winschoterweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 780 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar