Advertentie verwijderd

Appartement Jaltadaheerd in Groningen

9737 HR Groningen (Groningen)

€800 Huurprijs p.m.
55 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te Huur per 1 september aan de Jaltadaheerd te Groningen.

Momenteel zijn we druk bezig met de renovatie van deze unieke bovenwoning. Het appartement is gelegen in de buurt Beijum-West, een rustige straat met parkeergelegenheid. Het centrum van Groningen is om een kleine 10 minuten fietsen en de nabije supermarkten op 5 minuten fietsen. Daarnaast is de Oosterlijke ringweg op nog geen 2 minuten rijden, waarna je snel op de uitvalswegen komt.

Renovatie punten:

  • Nieuwe Keuken
  • Nieuwe Vloer
  • Nieuwe Badkamer
  • Kunstofkozijn in de woonkamer
  • Volledig geverfd

Indeling: De auto kan aan de zijkant van het complex worden geparkeerd. Waarna je een gezamenlijke buitentrap hebt met de buren. Onder de trap bevind zich een berging, waar gemakkelijk de fietsen kunnen worden geplaatst.

Na het opgaan van de buiten trap ga je via het balkon naar binnen. Bij binnenkomst ga je direct te trap op naar de woonkamer, wel is er een ruime kast in de hal.

De woonkamer is gelegen op het oosten en het kunststof kozijn zorgt voor voldoende lichtinval. In de woonkamer is een ruime leefkeuken met alle benodigde apparatuur aanwezig. Het blad van de keuken is in de inham van de woonkamer terug te vinden, waar eventueel de TV kan worden geplaatst.

Voor een ruime uitstraling is er gekozen voor een lichte vloer, welke perfect aansluit aan de keuken.

Deze appartementen staan hebben normaal gesproken geen tussenwand naar de slaapkamer toe. Voor deze woning is daar wel voor gekozen, de wand loopt in lijn met de keuken waardoor je een ruime slaapkamer hebt.

Via de slaapkamer kom je uit in een gang naar de badkamer, en opbergkast. De badkamer wordt volledig nieuw, er komen donkergrijze vloertegels in en een witte wand tegel.

Verhuureigenschappen:

  • Te huur per 1 September 2020
  • Volledig gerenoveerd
  • Waarborgsom 1 maand huur
  • Huurprijs is exclusief

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Jaltadaheerd Groningen

Extra informatie

Tuin
Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar