Advertentie verwijderd

Appartement Rabenhauptstraat in Groningen

9725 CE Groningen (Groningen)

€1.050 Huurprijs p.m.
54 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI APPARTEMENT (54M2) MET TWEE SLAAPKAMERS IN DE HEREWEGBUURT OP LOOPAFSTAND VAN HET STATION EN GEZELLIGE CENTRUM VAN GRONINGEN MET EEN PRIJS VAN €1050.00 INCLUSIEF GAS, WATER, ELECTRA. DE WONING WORD OPGELEVERD PER 1 DECEMBER 2020.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage en is volledig zelfstandig. Het appartement heeft een ruime woonkamer, twee nette slaapkamer, een nette douche en toilet.

Ook beschikt het appartement over een luxe uitgevoerde keuken. Het centrum bevindt zich op loopafstand en de ring van Groningen is gemakkelijk en snel te bereiken.

Let op! In deze woning kan er zich maar een persoon inschrijven.

DIT APPARTEMENT IS ZEKER EEN BEZICHTIGING WAARD.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rabenhauptstraat Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar