Advertentie verwijderd

Studio Damsterdiep in Groningen

9711 SG Groningen (Groningen)

€435 Huurprijs p.m.
19 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

NETTE SEMI-ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE AAN HET DAMSTERDIEP TE HUUR.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt. *********

De studio is gesitueerd op de eerste etage. De studio is semi-zelfstandig en heeft een eigen keuken en douche. Het toilet en de wasmachine wordt met drie andere bewoners gedeeld, de gemeenschappelijke voorzieningen worden wekelijks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.

De studio heeft een oppervlakte van circa 19m2 en heeft vier grote ramen.

De kale huurprijs is €305,- De woonruimte wordt inclusief gas, water, elektra, tv en internet verhuurd voor €435,-. De woonruimte komt in overleg beschikbaar per 1-1-2021.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
1960
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
19 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Damsterdiep Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 435 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar