Advertentie verwijderd

Appartement Winschoterweg in Groningen

9723 CG Groningen (Groningen)

€850 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Leuk appartement (53m2) aan de Winschoterweg met 1 slaapkamers en privé parkeerplek voor €850,00 inclusief gas, water en elektra. De woning is per 1 december beschikbaar.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

************

de woning is ongeveer 53 m2 en heeft 1 slaapkamer met een privé parkeerplaats en eigen buitenplaatsje in de rozentuin.

Bij binnenkomst is er een lichte en ruime woonkamer welke makkelijk is in te delen door de rechthoekige vorm. Opvolgend van de woonkamer is er een doorgang naar een ruim opgezette keuken met aansluitend een luxe badkamer welke is voorzien van een douchcabine, toilet, aansluiting voor de wasmachine en een design radiator.

Van de woonkamer en via de keuken kom je in de enorme slaapkamer welke ruimte biedt aan een kingsize bed, bureau, grote kledingwandkast.

De woning is op 10/15 fietsminuten van de stad Groningen en uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Winschoterweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar