Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwe Kijk in 't Jatstraat in Groningen

9712 SB Groningen (Groningen)

€1.100 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer luxe appartement op een toplocatie, op loopafstand van de binnenstad. De ruimte bevindt zich in een karakteristiek monumentaal pand. Vanaf hier zijn alle locaties van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit, UMCG en het Centraal Station goed en snel bereikbaar. Het Noorderplantsoen bevindt zich om de hoek, net als de binnenstad.

Het appartement bevindt zich op de bovenste etage, aan de voorzijde van het pand. Het woongedeelte met open, luxe keuken, heeft een vloeroppervlakte is ± 27 m². De woonkamer geeft tevens toegang tot de moderne badkamer met wastafel met meubel, hangtoilet en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. ruimte heeft een vaste trap naar een open verdieping van ± 9 m². Deze verdieping is op stahoogte waardoor je er prima kunt studeren en/of slapen, ook is hier een extra kabel aansluiting aangebracht.

De eigen luxe keuken is o.a. voorzien van kookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigsysteem. Op de vloer ligt een pvc laminaatvloer van top kwaliteit. Ook hangen er lampen en zonwering. Daarnaast heeft deze ruimte een ventilatiesysteem, hierdoor heb je altijd frisse lucht in je woonruimte ! Je hoeft er niets meer aan te doen: je kunt er zo in.

  • minimale huurperiode 12 maanden
  • borg gelijk aan een maand huur
  • geschikt voor 1 persoon of een stel
  • geen huisdieren

Bij interesse graag een mail sturen met daarin wie je bent en wat je doet in het dagelijks leven, wij zullen een selectie maken van de geïnteresseerden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwe Kijk in 't Jatstraat Groningen

Extra informatie

Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.100 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar