Advertentie verwijderd

Kamer Korreweg in Groningen

9715 AD Groningen (Groningen)

€455 Huurprijs p.m.
27 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Een zeer mooie en ruime kamer aan de Korreweg in Groningen met een prijs van €455,00 inclusief en beschikbaar vanaf 15 december of in overleg later.

********* linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. het coronavirus verminderen wij het aantal bezichtigingen. Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent, wij nodigen u dan graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

************ Deze ruime kamer is 27m2 en is gelegen op begane grond aan de achterzijde van de woning aan de Korreweg

De kamer beschikt over een eigen keuken. De badkamer deel je met 3 huisgenoten en het toilet met 1 huisgenoot.

De korreweg is het middelpunt van de studentenwijk Korreweg. Met een supermarkt, winkels en diverse restaurants op steenworp afstand. Daarnaast is het centrum van Groningen binnen 2 minuten per fiets bereikbaar.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
27 m²
Perceeloppervlakte
27 m²
Inhoud
65 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Korreweg Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 455 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar