Advertentie verwijderd

Kamer Celebesstraat in Groningen

9715 JB Groningen (Groningen)

€452 Huurprijs p.m.
18 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

TE HUUR IN DE KORREWEGWIJK: LEUKE KAMER MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR EIGEN BALKON EN BESCHIKBAAR PER 1 MAART EN MET EEN PRIJS VAN €452.32.

********* Wij hebben een gedetailleerde video van de woonruimte bij de advertentie geplaatst. Wij verzoeken u allereerst de video te bekijken en daarna te besluiten of u geïnteresseerd bent. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor via: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube kanaal. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

*********

Deze prachtige studentenkamer van 18 m2 word per 1 Maart te huur aangeboden. De kamer beschikt over een zeer nette laminaatvloer en openslaande deuren naar een eigen balkon. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met de overige bewoners. De Celebesstraat is gelegen in de populaire korrewegwijk, op slechts 5 minuten fietsen van het bruisende stadscentrum.

Heb je interesse? Bel ons dan snel.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
18 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Celebesstraat Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 452 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar