Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9725 AC Groningen (Groningen)

€1.098 Huurprijs p.m.
51 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan de Hereweg komt per 1 april een appartement te huur. Het appartement bevindt zich in een complex welke van oorsprong de Fongersfabriek ( fietsen) was. Het oudste deel van het complex is gebouwd in de Neorenaissancestijl en dateert uit 1896. Dit deel is bewaart gebleven tijdens een grootschalige renovatie in de jaren '80. Hierna heeft het pand gediend als kantorencomplex.

Ca.1,5 jaar geleden zijn in dit complex geheel nieuwe en luxe appartementen gerealiseerd. Het appartement is ca.51m² groot, gesitueerd op de 2e verdieping en beschikt over een slaapkamer van ca.13m². De ruime woonkamer is voorzien van een moderne keuken welke is voorzien van o. a. koelkast, kookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser. Daarnaast beschikt het over een moderne badkamer welke is voorzien van stortdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator.

Het appartement is verwarmd door middel van een eigen cv ketel en beschikt over een aparte wasmachine ruimte. Er is sprake van een hoogwaardige afwerking. Tevens zijn alle muren en plafonds gesausd en is het voorzien van een nette laminaatvloer. Het complex beschikt tevens over een gemeenschappelijk dakterras.

Huurprijs is € 1.097,50 incl. g/w/e en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes/glasbewassing

Heeft u interesse in deze woonruimte dan ontvangen wij graag een introductie van uzelf (mag ook door een filmpje van jezelf te sturen) met wat u doet qua studie/werk en wie u bent als persoon.

Op basis hiervan zullen wij u uitnodigen voor een bezichtiging van de woonruimte.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Lift
Kelder
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.098 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar