Advertentie verwijderd

Appartement Turfsingel in Groningen

9711 VV Groningen (Groningen)

€995 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan de Turfsingel is per 1 april een fraai 2-kamerappartement te huur. Vanuit de woonruimte heeft u een uniek uitzicht over het Schuitendiep, de Martinitoren, de Prinsenhof en de Prinsentuin. Het appartement is ca.55 m² groot en ziet er keurig uit. Het beschikt over een woonkamer met afgescheiden keukengedeelte. Het betreft een luxe keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het over een riante slaapkamer met unieke badkamer. Door middel van de glazen wand en deur wordt deze volledig bij de slaapkamer betrokken. Het betreft een luxe badkamer welke is voorzien van douche, wastafel, toilet en bad. Bij het appartement hoort een eigen berging.

De huurprijs is € 1.100,- excl.

Bewoning door studenten is niet toegestaan.

Heeft u interesse in deze woonruimte dan ontvangen wij graag een introductie van uzelf (mag ook door een filmpje van jezelf te sturen) met wat u doet qua studie/werk en wie u bent als persoon.

Op basis hiervan zullen wij u uitnodigen voor een bezichtiging van de woonruimte.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Turfsingel Groningen

Extra informatie

Balkon
Bad
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.