Advertentie verwijderd

Appartement Molukkenstraat in Groningen

9715 NZ Groningen (Groningen)

€1.200 Huurprijs p.m.
74 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Eén prachtig gelegen appartement aan de Molukkenstraat komt per 1 mei beschikbaar. Het appartement ligt ten noorden van het centrum in de Nieuw Indische buurt op een steenworpafstand van het Molukkenplantsoen, waar bomen en groen de boventoon voeren. De bereikbaarheid is zeer goed, daar de appartementen nabij de ringweg N370 zijn gelegen. Daarnaast is er een supermarkt en school op loopafstand aanwezig.

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping en is beschik over een ruim balkon met uitzicht over het Molukkenplantsoen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 74 m2 exclusief buitenruimte en externe berging. De huurprijs per maand bedraagt €1200,- exclusief woonservicekosten en g/w/l. De servicekosten bedragen €60,- per maand.

Het appartement is zeer energiezuinig (energielabel A), beschikt over vloerverwarming en een duurzame pvc vloer. Daarnaast heeft het appartement een luxueuze inbouwkeuken welke van alle gemakken is voorzien, een luxe badkamer en een apart toilet. De woonkamer/keuken heeft twee grote raampartijen waardoor de natuurlijke lichtinval enorm is. Het appartement beschikt over 2 slaapkamer en heeft nog een interne bergruimte met een wasmachine aansluiting en ruimte voor het opslaan van voorraad.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Molukkenstraat Groningen

Extra informatie

Balkon
Douche
Kabel TV
Lift
Mechanische ventilatie
Intercom
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Opslagkamer
Zonnecollectoren
Washok
In woonwijk
Aan rustige weg
Aan park
Bij winkelcentrum
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.200 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar