Advertentie verwijderd

Appartement Pleiadenlaan in Groningen

9742 NE Groningen (Groningen)

€1.150 Huurprijs p.m.
76 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

HOUSE OF GRONINGEN Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Onlangs zijn er aan de Pleiadenlaan deze hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen gebouwd welke NU beschikbaar zijn voor hun eerste bewoner! Ben jij binnenkort bewoner van een van deze mooie en comfortabele appartementen?!

Een appartement in de stad mét balkon, 2 slaapkamers en veel praktische bergruimte. Dit appartement van ca. 76 m2 heeft het allemaal. De ruime entreehal biedt toegang tot alle ruimtes. Handig is de grote berging waar je je garderobe, voorraad en wasmachine kwijt kunt. De twee slaapkamers hebben een praktische indeling en datzelfde geldt voor de woonkamer met open keuken. Deze is ca. 34 m2 groot en heeft naast de balkondeur nog een groot staand raam, zodat het licht mooi de woonkamer binnenvalt.

Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop de appartementen worden opgeleverd. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt er ook al een pvc-vloer (met vloerverwarming!) in én zijn de muren saus-klaar. De appartementen zijn instapklaar. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis!

IT’S ALL ABOUT SHARING House of Groningen is meer dan een appartementengebouw. Het is een thuis waar je een hoogwaardig appartement huurt maar ondertussen is zowel de woning als de rest van het gebouw ook speciaal voor jou ontworpen. Samen met andere bewoners leef je ontspannen in een dynamische stad met ruimte voor jezelf. In de huiskamer kun je nog wat werk afmaken, ontmoet je andere mensen tijdens een workshop, organiseer je je eigen lezing of haal je een kop koffie. Je pakketje is overdag in ontvangst genomen en ligt op je te wachten. De was-app geeft je een melding dat de was klaar is, want je hebt plek voor een eigen wasmachine maar er is ook een gedeelde wasserette, hier kan je je laptop openklappen, lees je een boek of maak je nog een praatje terwijl je aan het wachten bent. Een deelauto staat voor de deur, om snel naar een klant, relatie of familie te gaan. Verder doe je alles op de fiets, die veilig en droog staat in de stallingsgarage.

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN Bekijk onder het kopje 'Plattegrond' het overzicht met welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Hier vind je de beschikbare huisnummers tezamen met het bijbehorende plattegrond. De huurprijzen van de appartementen bedragen € 1.150,- exclusief per maand. Daarnaast is er sprake van € 97,- per maand aan servicekosten voor onder andere de stoffering en gebruik/onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes.

PARKEREN Naast het gebouw in een ruim en afgesloten parkeerdek gerealiseerd, waar je als bewoner een eigen parkeerplek kan huren. Een parkeerplek huur je al voor € 65,- per maand!

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden van deze mooie ruimtes? Reageer dan snel en plan en bezichtiging in!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
227 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Pleiadenlaan Groningen

Extra informatie

Balkon
Lift
Opslagkamer
Mechanische ventilatie
In woonwijk
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.