Advertentie verwijderd

Kamer Briljantstraat in Groningen

9743 NM Groningen (Groningen)

€292 Huurprijs p.m.
16 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

MOOIE KAMER VAN 16m2 AAN DE BRILJANTSTRAAT IN GRONINGEN. linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

INFORMATIE Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is op 4.2 km van het gezellige Grote Markt. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 4 km afstand.

SITUERING De kamer is gelegen in gezellig studentenhuis met in het totaal 6 kamers. De kamer is gelegen op de begane grond achterzijde en heeft toegang tot een zonnige gezamenlijke tuin op het zuidwesten.

OPPERVLAKTE. De kamer heeft een oppervlakte van 16m2

VOORZIENINGEN Alle voorzieningen worden gedeeld met 5 leuke andere bewoners. Er is een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, instapdouche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen. Ook is er een ruime gezamenlijke tuin welke op het zuidwesten gelegen is met een schuur waar de fiets gestald kan worden.

PARKEREN Parkeren aan de straat zonder vergunning.

HUURPRIJS EN BORG De kamer word exclusief verhuurd. De huurprijs is €292,- De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1 juni 2021 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1930
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Briljantstraat Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 292 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar