Advertentie verwijderd

Appartement Oostersingel in Groningen

9711 XC Groningen (Groningen)

€1.250 Huurprijs p.m.
69 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT (69M2) AAN DE OOSTERSINGEL IN GRONINGEN. linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

INFORMATIE Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is op 850 meter van de gezellige Grote Markt. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.8 km afstand.

SITUERING Het Appartement is gelegen in een complex met drie appartementen. Het appartement is gelegen op de volledige tweede etage.

OPPERVLAKTE. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 69m2.

VOORZIENINGEN Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houd in dat er een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een XL bad, aparte douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen.

PARKEREN Parkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar). Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u met ons kantoor contact opnemen.

HUURPRIJS EN BORG De woning word exclusief verhuurd. De kale huurprijs is €1250,- De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1 mei 2021 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Oostersingel Groningen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar