Advertentie verwijderd

Appartement Hereweg in Groningen

9725 AC Groningen (Groningen)

€1.025 Huurprijs p.m.
48 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Aan de Hereweg komt per direct één en per september twee geheel nieuw gerealiseerd appartementen te huur (indien verbouw gereed). De appartementen bevinden zich in een complex welke van oorsprong de Fongersfabriek (fietsen) was. Het oudste deel van het complex is gebouwd in de Neorenaissancestijl en dateert uit 1896. Dit deel is bewaard gebleven tijdens een grootschalige renovatie in de jaren '80. Hierna heeft het pand gediend als kantorencomplex.

Momenteel worden in dit complex geheel nieuwe en luxe appartementen gerealiseerd op de begane grond. De appartementen zijn rond de 50m² groot en beschikken over 1 of 2 slaapkamers.

In de woonkamer van de appartementen bevinden zich moderne keukens welke zijn voorzien van o. a. koelkast, kookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser. Daarnaast beschikt elk appartement over een moderne badkamer welke is voorzien van stortdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet en designradiator. De appartementen worden verwarmd door middel van een eigen cv ketel en beschikken over een aparte wasmachine ruimte.

Er is sprake van een hoogwaardige afwerking. Tevens zijn alle muren en plafonds gesausd en is het voorzien van een nette laminaatvloer.

Huurprijzen vanaf: € 995,- excl. ( 1 slaapkamer)

€ 1.025,- excl. ( 2 slaapkamers)

Voorschot servicekosten € 112,50 per maand (g/w/e, schoonmaak etc. )

De foto's zijn van 1 van de reeds opgeleverde woonruimtes in het complex.

Heeft u interesse in deze woonruimte dan ontvangen wij graag een introductie van uzelf (mag ook door een filmpje van jezelf te sturen) met wat u doet qua studie/werk en wie u bent als persoon op reactie@dcwonen. nl.

Op basis hiervan zullen wij u uitnodigen voor een bezichtiging van de woonruimte.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Hereweg Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.025 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.