Advertentie verwijderd

Appartement Metaallaan in Groningen

9743 BR Groningen (Groningen)

€1.300 Huurprijs p.m.
92 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar per direct

Dit 3-kamer appartement met een woonkamer, woonkeuken en 2 slaapkamers is gelegen op fietsafstand van de binnenstad van Groningen, het Zernikecomplex, èn het winkelcentrum van Paddepoel.

Het appartement ligt op de 3e verdieping en is toegankelijk via de lift en via het trappenhuis. Het trappenhuis en de lift zijn via een afgesloten toegangshal te bereiken. Het complex is bijna geheel aangepast op minder validen; zo zijn de algemene ruimten allen via een automatische deuropeners en zijn er op een aantal galerijen vloerverhogers aangebracht. Vanaf de achterzijde van het complex heb je een vrij uitzicht over een groenstrook en een gedeelte van de stad.

Het complex heeft een eigen parkeerruimte met voldoende parkeermogelijkheden, daarnaast is openbaar vervoer op loopafstand te vinden. Het onderhoud aan de flat wordt verzorgd door een actieve vereniging van eigenaren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1970
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Metaallaan Groningen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.