Advertentie verwijderd

Huis Boumanstraat in Groningen

9724 BR Groningen (Groningen)

€1.600 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gezellige en gemeubileerde schipperswoning met 2 slaapkamers in de populaire makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. wijk.

De woonkamer is ongeveer 40 m² en voorzien van een mooie geoliede vloer. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar met toilet douche en wastafel. Ook is de beschutte tuin/terras op het Zuiden bereikbaar vanuit de keuken. Er is ook een veranda. Tevens is een fietsenschuurtje.

Op de verdieping er boven bevinden zich 2 ruime slaapkamers van elke zo'n 12 m². Op deze verdieping is ook bergruimte. De woning bevindt zich in een rustige straat en is op loopafstand van de binnenstad, stations, winkels en de ringweg.

  • maximale huurperiode 12 maanden
  • borg gelijk aan een maand huur
  • voor 1 persoon of stel

Bij interesse graag een e-mail sturen en daarin vermelden of je alleen zoekt of als stel en wat je in het dagelijks leven doet.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Boumanstraat Groningen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.