Advertentie verwijderd

Appartement Gasthuisstraatje in Groningen

9712 AS Groningen (Groningen)

€1.495 Huurprijs p.m.
54 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Het appartement is gelegen op de begaande grond van dit recent gerenoveerde pand.

Via de voordeur krijgt u toegang tot de moderne living die is voorzien van een moderne inbouwkeuken (vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en spoelbak met mengkraan).

Vanuit de hal zijn tevens het moderne separate toilet voorzien van fonteintje, de luxe badkamer en de slaapkamer voorzien van inbouwkasten te bereiken. De badkamer heeft een brede inloop met aan de rechter zijde meerde legplanken waar u al uw badartikelen kwijt kunt en is voorzien van een natuurstenen waskom met daarnaast meerdere stroompunten. De douche bevindt zich aan de linkerzijde en is voorzien van een nis waar u al uw douchespullen kunt stallen.

Dit prachtige appartement is gesitueerd in de Binnenstad van Groningen en bevindt zich dan ook op enkele minuten lopen van de Grote markt waar u van de vele terrasjes kunt genieten. Ook het Centraal Station is binnen enkele minuten lopen te bereiken.

Bent u na het lezen en het zien van de foto’s enthousiast geraakt, wacht dan niet langer en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt dit doen door een email te sturen waarin in u vermeldt of u het alleen of samen wilt gaan huren, wat u in uw dagelijks leven doet en of u huisdieren wilt meenemen.

  • minimale huurperiode 12 maanden
  • borg gelijk aan een maand huur

Bij interesse graag een mail sturen wie je bent en wat je doet in het dagelijks leven!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Gasthuisstraatje Groningen

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.